Első Magyar MONK Site - INTERAKTÍV részleg
Monk regények
Monk regények : Mr. Monk boldog lesz

Mr. Monk boldog lesz

Niki aranyos regénye Adrianről / Adriannel, egy jó kis nyomozás, meg persze végre ebben is boldog lehet nyomozónk ! :) Köszi Niki ! Jöhet a folytatás, vagy bármi más regényke, várjuk !! :)


Monk és Natalie épp kaját voltak vásárolni. Egy zacskónyi ennivalót vettek és persze Natalie cipekedett. Míg Natalie vitte a kajákat evett közben egy banánt. Natalie ezt mondta:
 - 1 hónapja szabadult Hale, a maga "barátja". Ugye nem akarja meglátogatni?
 - Nem,nem,nem. Vagy igen?
 - Mr. Monk, átverte magát.
 - Akkor nem.
Az utcán épp rohant egy lány. Rohant valaki elől. A bal kezében egy laptopot tartott. Ahogy futott, véletlen nekiment Monk-nak. A lány ezt mondta:
 - Bocsi. (belenézett Monk szemébe) Adrian?
 - Angel?
Aztán a 15 éves Angel nevű lány továbbfutott. Felbukkant egy rendőr. Ő üldözte Angelt. Monk ezt mondta:
 - Natalie! Adja ide a banánhéjat!
 - De hát miért?
 - Csak adja ide.
Natalie kivette a banánt a héjából és odaadta főnökének. Monk pár méterrel maga elé dobta a héjat. A rendőr futott, majd elesett a banánhéjon.
 - Mr.Monk ezt miért tette? kérdezte Natalie
 - Meg kellett mentenem valakit.
Monk és Natalie otthon voltak(Monk-nál). Valaki csengetett az ajtón. Monk ezt mondta izgatottan:
 - Ez ő! Ez ő!
 - Kicsoda? mondta Natalie csodálkozva
Monk ajtót nyitott. Angel volt. Köszöntek egymásnak, majd Monk megölelte Angelt ! A lány ezt kérdezte:
 - Hogy vagy?
 - Most már jól, hogy itt vagy. (bementek a konyhába) Ő itt Natalie Teeger, az asszisztensem. Ő itt pedig Angel Williams.
Natalie és Angel kezet fogtak.
 - Honnan ismered Mr. Monk-ot?
 - 5 éve megmentette az életemet. És bár Adrian nem szereti a gyerekeket elkezdtünk beszélgetni, viszont később elköltöztünk. De most újra ideköltöztünk.
 - Ő a korához képest nagyon érett. mondta Monk
 - Hoztam egy filmet és popcornt.
 - Natalie! Ma szabadnapot kap!
 - Komolyan mondja, Mr. Monk? Hát köszönöm. Viszlát!
Natalie kiment a lakásból. Monk és Angel a kanapén ültek és azt a filmet nézték amit Angel hozott. Közben Natalie nem hazafele vette az irányt, hanem a rendőrségre ment. Natalie elmesélte Leland-nek Angel felbukkanását. Leland utána nézett Angel-nek. Leland ezt mondta:
 - Angel Williams. 2 évesen elvesztette a szüleit autóbalesetben. Most az anyja húgával él. Tavaly ellopott egy telefont, amiért be is hozták az örsre. Ennyi. Maga szerint valamilyen hátsó szándéka van a lánynak Monk ellen?
 - Nem tudom. Köszönöm százados, hogy segített.
 - Nincs mit.
Natalie a háza előtt állt. Kereste a kulcsát, de nem lelte. Utána később eszébe jutott, hogy Monk-nál hagyta. Natalie visszament Monk-hoz, bement az ajtón és aztán a konyhába. Közben vége lett a filmnek, amit Monk-ék néztek. Monk ezt mondta:
 - Egész jó film volt.
 - Adrian! Valamit nem mondtam el. (közbe Natalie a konyhából nézte és hallgatta a párbeszédet)
 - És mi lenne az?
 - Kb. úgy két hete történt. Amy nem volt otthon, csak én. Hirtelen valami furcsa hangot hallottam, mintha valaki be akarna törni. Aztán az a valaki leütött valamivel. Még most is érzem azt az ütést.
 - És elvittek valamit a házból?
 - Amy 22-es pisztolyát. Volt rá engedélye.
 - És elkapták a fickót?
 - Nem.
 - De azért nem bántott?
 - Nem.
 - Jól van. Eszünk valamit?
 - Aha.
Natalie a kulcsával gyorsan kiosont a házból. Angel ott aludt Monk-nál, a kanapén. Eljött a reggel. 9 óra volt. Angel egy levelet talált az asztalon. Nagyjából az volt benne, hogy Monk elment nyomozni. Monk és Natalie a gyilkosság helyszínére értek.
 - Üdv százados! mondta Monk
 - Hello Monk!
 - Mi történt?
 - Az áldozat neve Allison McGayer. 33 éves volt. Egy 22-sel ölték meg. Nagy életbiztosítása volt.
 - Házas volt.
 - Úgy van. A férjét Harold Lettermannek hívják. Jelenleg Ausztráliában van.
Monk meglátott egy fotót az áldozatról és a férjéről. A férj arcán kecskeszakáll volt és fekete hajú volt. Monk kért egy kendőt Natalie-tól és azzal megfogta a fotót. Megnézte a férjet közelebbről. Monk ezt mondta:
 - 22-es kaliberűvel ölték meg?
 - Igen. Miért? Eszébe jutott valami?
 - Nem. Olyan ismerős ez a férfi. Mintha már láttam volna valahol.
Monk hazament Natalie-val. Monk ezt mondta:
 - Szia Angel! Hahó!
Monk meglátta Angelt a nappaliban, hogy a földön térdel és le van hajtva a feje a kisasztalra. (Natalie a konyhába ment) Monk odament Angel-hez.
 - Mi történt?
 - Amy meghalt. Megölték. (Angel sírt)
Monk letérdelt Angel-hez és megölelte.
 - Honnét tudtad meg?
 - Felhívtak Ausztráliából. Azért onnét, mert meglátogatta az ügyfelét.
 - Ausztráliából?
Amy-t is egy 22-essel ölték meg. Eljött Amy temetése. Monk ott volt Angel mellett mindvégig. Monk végig fogta Angel kezét. Angel pedig sírt. Vége volt a temetésnek. a sírkőnél már csak Angel és Monk volt ott.
 - Szeretnél egyedül maradni Angel?
 - Nem. Maradj itt.
 - Oké.
Még aznap délután Monk bement Stottlemeyer-hez.Leland ezt mondta:
 - Monk, van itt...
 - Várjon százados! Megoldottam az ügyet. Elmondom mi történt. Harold Letterman nem létezik. Az a férfi valójában Hale. Még a hamis nevéből is kijön. Valószínűleg már a börtönben megtervezte. Keresett egy nőt, akit feleségül vehet és akire életbiztosítást köthet. Viszont hiba csúszott a számításába. Amanda meglátta amint megöli Allisont. Amanda Ausztráliában volt, követte és megölte. Amanda pisztolyával ölték meg mindkettőjüket. El kell mondanom Angel-nek.
 - Monk, várjon! Most kaptunk egy videokazettát, ami magának van címezve.
Stottlemeyer berakta a kazettát a videóba. Angel volt rajta. egy székhez volt kötözve és ezt mondta:
 - Ha a rendőrség nem visz Harold Lettermannek 3 millió dollárt a Flower Street 22-höz akkor Harold meg fog ölni. Ha ezt teljesítik akkor el fog engedni. Süllyed a doboz. Mélyen vagyok. Kívül piros üveg.
Stottlemeyer megszólalt:
 - Ez meg mi volt a végén?
 - Angel régebben kitalált egy titkos nyelvet. mondta Monk
 - És tudja is, hogy mit jelent?
 - Azt jelenti a süllyed a doboz, hogy egy raktárépület. A mélyen vagyok azt jelenti sötét van. A kívül piros üveg meg sárga falat jelent.
 - Tehát egy olyan raktárépületet keresünk, aminek sárga fala van?
 - Igen.
 - Rendben.
Kettő ilyen raktárt leltek Randy-ék. Volt egy közelebbi és egy távolabbi. A távolabbihoz mentek. Megjelentek a rendőrök a raktárnál. Hale és Angel kimentek a raktár előtti udvarra. Elől ment Angel, Hale pedig a pisztolyát Angel hátához tartotta. A rendőrautók pár méterrel előttük álltak. Hale megszólalt:
 - Hé, Adrian! Gyere csak elő. (Adrian előjött a rendőrautók közül)
 - Miért bántod őt, Hale?
 - Nem is tudom. Mert jól esik.
 - Neked elment az eszed. De kérlek, engedd el Angelt. Úgy sincs semmi értelme az egész túszejtésnek.
 - Jól van.
Úgy tűnt Hale elengedte Angelt. Angel oda akart futni Monk-hoz. De az nem jött össze, mert Hale hirtelen elsütötte kétszer a fegyverét. A lövészek hiába lőtték le Hale-t, Angelt eltalálta mindkét golyó. A hátát találta el. Angel összeesett. Monk odarohant hozzá és ezt mondta:
 - Hívjanak mentőt!Gyorsan!
Angel egy kórház kórtermében feküdt. Monk ott ült mellette. A kórtermen kívül állt Natalie és Stottlemeyer. Natalie ezt mondta:
 - Szerintem félreismertük Angelt. Mr. Monk számára Angel a....
 - Kicsi Trudy.
Monk ezt mondta:
 - Angel én.... nem akarlak elveszíteni. Te vagy az az egyetlen ember a földön aki még szeret valamennyire. Legalább is így érzem. Szóval gyógyulj meg, légy szíves.
 - Szép beszéd volt.
 - Kösz. Te hallottad amit mondtam?
 - Persze.
Angel aztán meggyógyult és még sokat lógott Monk-al.

VÉGE

 

Jelenleg rajongó settenkedik az oldalon :)

 

SITEINFO
LINKS | CHAT

MONK MENÜ
  |  
Főoldal
  | 
Hírek 
  |  
Epizód kalauz 
  |  
A szereplők 
  | 
Sorozatról 
  | 
Képtár 
  | 
Fan-ikonok 
  |  
Bakik, hibák 
  | 
Érdekességek 
  | 
A szereplők naplója 
  | 
Letöltések 
  |  
Az epizódok letöltése  
  | 
Könyvrendelés  
  | 
DVD, CD, VCD, VHS
  | 
Online epizódok 
  | 
Little Monk
  |  
A testvésorozat: Psych
  |  INTERAKTÍV
         |  Fanlist
         |
 Monk regények
         |
 MSN csere
         |
 Beszélgess Monk-kal
         |
 Folytasd...
         |
 Videótár
         |
 Képfeltöltés
         |
 Feliratok
         |
 Fájl-feltöltés
         |
 Monk találkozók
  | 
Egyéb szórakoztatók

 

 

"...he is a born detective
and crime-solver..."
Dr.Kroger


Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    „Evil will never be countered while good men do nothing.“    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.    *****    Új twich csatornám, minden érdeklõdõt vár, Fortnite, Warzone gameplayeket streamelve!    *****    Az okkultizmusban és a történelemben számos híres, hírhedt példát találhatunk, de a Rose Harbori vonal nem túl jelentõs.    *****    MOVIE-NIGHT - AJÁNLÓ - filmek, sorozatok - AJÁNLÓ - MOVIE-NIGHT    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Rose Harbor, egy kis város, ami tele van titkokkal. Vajon ki fogja megfejteni õket? Talán éppen Te leszel az!    *****    Kíváncsi vagy az új world of warcraft kiegészítõre?    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod ismerete nagyon sok segítséget nyújt, életed során a döntéseit meghozatalában. Rendeld meg most! Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod megismerése, nem kíváncsiság, hanem intelligencia kérdése. Keress meg és nézzük meg együtt, én segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie,én segítek értelmezni amit látsz.Rendeld meg a képleted!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Részletes születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés diplomás asztrológustól nagyon kedvezõ áron. Sok olvasmány vár nálam!!!